Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Efteling sloopt fotohuisje bij de Python

01-02-2018, 19.15 uurBeeld: Eftelwesley

Een stukje Efteling is vandaag met de grond gelijk gemaakt. Het fotohuisje van de Python, waar de afgelopen decennia actiefoto's verkocht werden, heeft het veld moeten ruimen. Vanmiddag werd het bouwwerk met behulp van een graafmachine gesloopt.

Dat is te zien op videobeelden. Eigenlijk was het de bedoeling om het huisje alleen te verplaatsen naar een andere plek, liet de Efteling eerder weten. Tijdens de verhuizing raakte de constructie echter onherstelbaar beschadigd.

"We hadden het voornemen om de fotokiosk te behouden", geeft de Efteling nu aan op Twitter. "Omdat deze niet meer te redden was, was sloop onvermijdelijk. We zorgen voor een passend alternatief. In een bouwproces lopen dingen soms net even iets anders dan voorzien."

De Python is tot eind maart gesloten voor een enorme renovatie, waarbij het grootste gedeelte van de baan wordt vervangen. Intussen staat de eerste looping alweer overeind.Bezoek onze webshop op Pretparkwinkel.nl
Meer Efteling
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be