Welkom!

Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.

Help ons door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
Deze hinderlijke boodschap zal dan verdwijnen. Bedankt!
Puy du Fou

Nieuwe spektakelshow met speciale effecten in Frans pretpark

01-02-2018, 18:24 uur | Reacties

Het Franse themapark Puy du Fou presenteert komend voorjaar een nieuwe attractie vol met speciale effecten. In de walkthrough-show Le Mystère de La Pérouse worden bezoekers meegenomen naar het jaar 1785. Ze passeren twintig verschillende scènes verspreid over een oppervlakte van 2650 vierkante meter.

Waaghalzen stappen aan boord van La Boussole, één van de schepen van de ontdekkingsreiziger La Pérouse. Tijdens de twintig minuten durende expeditie komen de opvarenden in een angstaanjagende storm terecht. Puy du Fou belooft dat de productie zowel spectaculair als realistisch wordt.

ZIE OOK: Recordaantal bezoekers voor op één na populairste pretpark van Frankrijk

Verder opent het historische attractiepark een nieuw restaurant met de naam Le Café de la Madelon. Tijdens het dineren kunnen gasten kijken naar een show die zich afspeelt in de belle époque, de periode vóór de Eerste Wereldoorlog.

Het zomerseizoen van Puy du Fou duurt van 7 april tot en met 4 november 2018, 25 dagen langer dan normaal. Wel wordt de winteropenstelling dit jaar geschrapt.

Puy du Fou is na Disneyland Paris het best bezochte pretpark van Frankrijk. In het park staan geen achtbanen of thrillrides. In plaats daarvan kunnen bezoekers zich vergapen aan hoogwaardige shows en walkthrough-attracties.ZIE OOK: Nieuw hotel en nieuwe show in groot Frans themapark

Reacties
Bijdrage