Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Bobbejaanland

Renovatie van achtbaan Bobbejaanland begonnen

31-01-2018, 18.08 uur

Bobbejaanland is gestart met het opknappen van de achtbaan Dreamcatcher. Op foto's is te zien hoe het station van de attractie uit 1987 onder handen wordt genomen. Vanaf komend seizoen kunnen bezoekers de 25 meter hoge rollercoaster ervaren met virtualreality-brillen.

"Het einde van een tijdperk en de start van iets nieuws", meldt het Vlaamse pretpark op Facebook. De opening van de vernieuwde Dreamcatcher vindt volgens de planning over twee maanden plaats, op zaterdag 31 maart.

Dreamcatcher wordt de tweede achtbaan in Bobbejaanland met virtual reality. In 2016 werd de overdekte coaster Revolution al omgedoopt tot een virtualreality-achtbaan, onder de noemer Mount Mara. Nieuw is dat de headsets bij Dreamcatcher aan de achtbaankarretjes bevestigd zullen worden.

Deze winter wordt ook de waterglijbaan Big Bang gerenoveerd.

Meer Bobbejaanland
Looopings verscheen eerder op o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad Hart van Nederland Editie NL ANP BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be