Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Walibi Belgium

Walibi introduceert solliciteren via webcam

29-01-2018, 18.09 uur

Wie bij Walibi Belgium wil werken, moet meer doen dan een simpel cv'tje doorsturen. Het Belgische pretpark laat geïnteresseerden online solliciteren door middel van een korte video. Aan alle kandidaten wordt gevraagd om enkele vragen te beantwoorden met behulp van een webcam.

In de video kunnen sollicitanten uitleggen waarom ze de geknipte persoon zijn voor de baan. "Zo kunnen we meteen zien hoe kandidaten zich uitdrukken, of ze klantvriendelijk zijn en of ze de juiste motivatie hebben", zegt personeelsmanager Antoine Stasse.

Walibi Belgium is op zoek naar zeshonderd medewerkers, waaronder veel Nederlandstaligen. Het seizoen loopt van april tot november. Alle vacatures zijn te vinden op de website van het attractiepark.

Meer Walibi Belgium
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be