Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Beekse Bergen

Safaripark Beekse Bergen vernieuwt entreeplein

29-01-2018, 17.34 uur

Het entreeplein van Safaripark Beekse Bergen wordt flink onder handen genomen. Morgen beginnen de werkzaamheden bij de ingang van het Brabantse dierenpark. Er komt onder meer tweeduizend vierkante meter aan nieuwe beplanting. Tegelijkertijd wordt het gorilla-eiland vergroot en verschijnt er een gloednieuwe souvenirwinkel.

Verder is er tijdens de verbouwing aandacht voor de bestrating, de kassa's en de toiletten. Beekse Bergen wil een "indrukwekkende entree" realiseren. Een tribune bij het Safari Restaurant wordt vervangen door een terras met zicht op het vergrote gorilla-eiland.

Tijdens de renovatie zijn het restaurant en het binnenverblijf van de mensapen gesloten. Daarnaast varen de safariboten een aangepaste route. De kassa's worden tijdelijk verplaatst.





Meer Beekse Bergen
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be