Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Europa-Park Erlebnis-Resort

Europa-Park trakteert fans op soundtrack van bekende achtbaan

28-01-2018, 17.02 uur

Europa-Park trakteert fans op een muzikale herinnering aan de overdekte achtbaan Eurosat. Deze winter wordt de bekende rollercoaster gesloopt en opnieuw opgebouwd. Ter gelegenheid van die renovatie brengt het Duitse attractiepark een digitaal album uit met de oude Eurosat-soundtrack.

Het album 'Dreams of Music - Goodbye Eurosat' bestaat uit zeven verschillende tracks. Naast de iconische muziek uit de wachtrij en de soundtrack van de ruim 25 meter hoge spiraallift kunnen liefhebbers nu ook luisteren naar enkele aankondigingen uit het station.

Via Spotify zijn de nummers gratis te beluisteren. Op Amazon Music en iTunes kost het album 5,99 euro. Eerder werden er al speciale T-shirts en originele achtbaanwielen verkocht.

Eurosat krijgt dit jaar een nieuw thema en een aangepaste naam. Vanaf komend seizoen heet de achtbaan officieel 'Eurosat - CanCan Coaster'. De attractie staat dan in het teken van de Parijse nachtclub Moulin Rouge.

Meer Europa-Park Erlebnis-Resort
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be