Welkom!

Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.

Help ons door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
Deze hinderlijke boodschap zal dan verdwijnen. Bedankt!
Movie Park Germany

Movie Park Germany: 'Opening in de winter is geen goed idee'

30-01-2018, 17:39 uur | Reacties

In tegenstelling tot veel concurrenten is Movie Park Germany niet in de winter geopend. Een woordvoerster van het Duitse filmpark vertelt waarom een winteropenstelling er waarschijnlijk nooit gaat komen.

Waar Duitse attractieparken als Phantasialand en Europa-Park rond de kerstperiode ook mensen verwelkomen, blijft de poort van Movie Park tussen november en maart dicht. "Ons park is ontworpen naar het voorbeeld van het Australische Warner. Bros Movie World", legt de voorlichtster uit in gesprek met een regionale nieuwssite.

ZIE OOK: Movie Park Germany vernieuwt wildwaterbaan Mystery River

"Daar is het 's winters stukken warmer. Onze infrastructuur is niet gebouwd op koude wintermaanden." Bovendien werken de meeste attracties niet bij temperaturen onder het vriespunt. "Het laten rijden van een achtbaan wordt lastig onder 7 graden", vult een techneut aan.

Het hele park alsnog winterhard maken zou onbegonnen werk zijn. Nu gebruikt Movie Park de winterperiode om attracties op te knappen. Zo krijgt de wildwaterbaan Mystery River een nieuw thema en een andere naam. Het zomerseizoen begint op vrijdag 23 maart.

ZIE OOK: Movie Park overweegt bouw van zwemparadijs

Reacties
Bijdrage