Welkom!

Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.

Help ons door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
Deze hinderlijke boodschap zal dan verdwijnen. Bedankt!
Attractie- & Vakantiepark Slagharen

Attractiepark Slagharen stopt met verkoop van energiedrankjes

27-01-2018, 16:27 uur | Reacties

Attractiepark Slagharen stopt dit jaar met het verkopen van energiedrankjes. Tot afgelopen seizoen bood het Overijsselse pretpark onder meer Monster Energy aan. Dat is straks verleden tijd, vertelt een woordvoerster aan Looopings.

Ook sportdrankje Extran gaat uit het assortiment. De beslissing werd genomen "gezien de toenemende vraag naar andere soorten dranken", legt de voorlichtster uit. "We anticiperen op de vraag vanuit de consument. Wat ook meespeelt, is de slechte invloed die deze dranken hebben op kinderen."

ZIE OOK: Walibi Holland blijft Red Bull verkopen ondanks waarschuwingen

De laatste tijd kiezen bezoekers steeds vaker voor water, aldus de woordvoerster. "Na Coca-Cola is dit nu voor het eerst het meest verkochte alternatief." Daarom worden er straks meerdere soorten water verkocht. Slagharen houdt één sportdrankje over: Aquarius, met 27 kilocalorieën per honderd milliliter.

Parken als de Efteling, Toverland en Avonturenpark Hellendoorn hadden al geen energiedrank in het assortiment. Bezoekers van Walibi Holland kunnen de blikjes vooralsnog wel gewoon kopen. Eén van de attracties in Walibi wordt bovendien gesponsord door Red Bull.

ZIE OOK: Movie Park Germany: 'Gezond eten in pretpark werkt niet'

Reacties
Bijdrage