Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

'Kleine verbeteringen' bij Efteling-show Raveleijn

26-01-2018, 19.06 uur | ReactiesBeeld: @Sinaasappelgirl

De Efteling voert komend seizoen "kleine verbeteringen" door bij de stuntshow Raveleijn. Dat vertelt een woordvoerster van het attractiepark aan Looopings. De voorstelling met paarden en raven is momenteel enkele maanden niet te zien.

Raveleijn wordt geproduceerd door het Franse historische themapark Puy du Fou. Choreograaf Florent Monnereau grijpt de winterstop aan om de vechtscènes in de show te vernieuwen. Hij schetst zijn ideeën in eerste instantie met de hand, met behulp van foto's van de arena. Later test hij de scènes ter plekke met de acteurs.

Het verhaal en de opbouw van de voorstelling blijven gelijk. Er komen voorlopig geen grote veranderingen. "Maar tijdens de wintersluiting nemen we de choreografie wel onder de loep, zodat we de show weer wat mooier kunnen maken", legt de Efteling-voorlichtster uit. Raveleijn wordt weer opgevoerd vanaf zaterdag 7 april.

Meer Efteling
Reacties
Vanwege Europese regelgeving verschijnt het reactieveld alleen wanneer Facebook-gebruikers ingelogd zijn in hun browser en in hun account toestemming hebben gegeven voor het gebruik van plug-ins. Als niet aan die voorwaarden is voldaan, zijn er geen reacties zichtbaar.
Looopings verscheen eerder op o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad Hart van Nederland Editie NL ANP BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be