Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Bobbejaanland

Bobbejaanland toont ontwerp van vernieuwde achtbaan

24-01-2018, 18.16 uur

De hangende achtbaan Dreamcatcher in Bobbejaanland wordt vernieuwd. Naast de toevoeging van virtualreality-brillen krijgt het station van de 25 meter hoge rollercoaster deze winter een ander uiterlijk. Dat is te zien op een ontwerp.

Dankzij de virtualreality-brillen wanen bezoekers zich straks "een moedige adelaar die de grootste stormen trotseert in mysterieuze landschappen", aldus het Vlaamse pretpark.

Dreamcatcher opende in 1987. Tot 2006 heette de zeshonderd meter lange achtbaan Air Race, met vliegtuigjes als karretjes. De attractie werd gebouwd door de Nederlandse fabrikant Vekoma.

De renovatie moet zijn afgerond bij de start van het seizoen op zaterdag 31 maart, bevestigt een woordvoerster aan Looopings. "En zoals de planning er nu uitziet, zal dat gaan lukken. Maar de weergoden moeten ons gunstig gezind blijven."

Meer Bobbejaanland
Looopings verscheen eerder op o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad Hart van Nederland Editie NL ANP BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be