Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Efteling krijgt vakantiehuisje speciaal voor bloggers en vloggers

23-01-2018, 15.34 uur

Een vakantiehuisje in de Efteling wordt komend voorjaar omgedoopt tot 'International Blog House'. In de maanden april en mei laat de Efteling bloggers en vloggers slapen in een Dorpshuys van vakantiepark Efteling Bosrijk.

Daarvoor worden negen weken lang Duitse, Franse, Engelse, Belgische en Nederlandse 'social influencers' uitgenodigd. Zij geven elkaar steeds symbolisch de huissleutel door. Tijdens hun verblijf doen ze verslag van hun bezoek op social media. Op die manier wil de Efteling meer internationale aandacht vragen voor verblijfsmogelijkheden.

"Dit initiatief is een volgende stap om de kwalitatieve samenwerkingen met influencers in Nederland en onze buurlanden verder te laten toenemen", zegt Efteling-directeur Fons Jurgens. "De inzet van bloggers en vloggers heeft zich voor de Efteling de laatste jaren zowel in eigen land als in het buitenland bewezen."

Meer Efteling
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be