Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Alleen voor echte fans: meld je aan voor de Efteling Pubquiz

22-01-2018, 19.09 uur

Speciaal voor échte Efteling-fans wordt er een heuse Efteling Pubquiz georganiseerd. Binnenkort kunnen liefhebbers van de Efteling laten zien hoe veel ze van het attractiepark weten. De quiz, in elkaar gezet door Efteling-fansite De Vijf Zintuigen, bestaat uit acht rondes met tientallen vragen over attracties, sprookjes, entertainment, muziek en de geschiedenis van de Efteling.

Het evenement wordt voor de tweede keer gehouden. Tijdens de vorige editie kwamen behoorlijk pittige vragen voorbij, waaronder: hoeveel Holle Bolle Gijzen staan er in Marerijk? Welke Efteling-verzekering konden bezoekers in 1955 afsluiten? Welke dieren staan er op de zijkant van de Stoomtrein-karretjes? En welke kleur had de jubileummunt bij Ezeltje Strek Je?

De quiz vindt op zondag 11 maart plaats in het historische Carrousel Theater in de Efteling, van 13.00 tot 17.00 uur. Meedoen kost 13 euro per persoon, inclusief consumpties en exclusief toegang tot het park. Er is plaats voor twintig teams van maximaal vier personen. Aanmelden kan tot 23 februari via de website van De Vijf Zintuigen.

Meer Efteling
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be