Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Majaland Kownaty

Openingsdatum van nieuw Plopsa-pretpark bekend

22-01-2018, 13.51 uur

De openingsdatum van het gloednieuwe Plopsa-pretpark Majaland Kownaty is bekend. Het attractiepark in Polen, vlakbij de Duitse grens, gaat eind mei open voor het grote publiek. Vanaf zaterdag 26 mei zijn bezoekers welkom.

Op dit moment wordt de laatste hand gelegd aan de nieuwe trekpleister, die grotendeels overdekt is. De attracties staan in het teken van de Studio 100-figuren Maya de Bij, Wickie de Viking, Heidi en Bumba.

Majaland is onderdeel van de eerste fase van Holiday Park Kownaty. De bouw heeft zo'n 20 miljoen euro gekost. Het concept werd gebaseerd op parken als Plopsa Indoor Hasselt en Plopsa Indoor Coevorden. Per jaar verwachten de initiatiefnemers 300.000 bezoekers.





Meer Majaland Kownaty
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be