Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Nieuws

Tien meldingen van aanranding in Britse pretparken

21-01-2018, 13.36 uur

Bezoekers van twee Britse attractieparken hebben de afgelopen jaren tien keer de politie ingeschakeld vanwege aanranding of een ander zedenmisdrijf. Ook werd er één keer melding gemaakt van een verkrachting. Dat meldt dagblad Coventry Telegraph.

De krant vroeg gegevens op over politie-inzet in de pretparken Drayton Manor en Alton Towers. Uit de informatie blijkt dat agenten sinds begin 2015 ruim zeshonderd keer gecontacteerd zijn naar aanleiding van incidenten in de parken. Tien voorvallen hadden te maken met seksueel geweld of seksuele intimidatie.

De verkrachting zou in juli 2017 plaatsgevonden hebben in Alton Towers. De regionale politie geeft geen details over de gebeurtenissen.

Alton Towers is niet blij met de berichtgeving. "De cijfers geven geen goed beeld van het lage aantal overtredingen en incidenten in ons park", laat een woordvoerder weten in een reactie.

Meer nieuws
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be