Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Movie Park Germany

Movie Park overweegt bouw van zwemparadijs

21-01-2018, 15.55 uur

Krijgt Movie Park Germany binnenkort een eigen zwemparadijs? Het Duitse attractiepark overweegt om een groot overdekt waterpark neer te zetten. Dat blijkt uit een nieuwe bezoekersenquête, waarin het zwembad wordt genoemd als één van de mogelijkheden.

Deelnemers van de enquête kunnen ook aangeven welk thema het waterpark moet krijgen. Ze hebben de keus uit de kust van Californië, de Franse Rivièra, de tropen, een Aziatisch eiland en een filmstudio ('Backlot-Bay'). Verder wordt er gevraagd naar favoriete glijbaansoorten.

Movie Park-directeur Thorsten Backhaus liet eerder weten dat hij graag een hotel of een vakantiepark ziet verschijnen, zodat bezoekers kunnen blijven slapen. Een waterpark zou daar een welkome aanvulling op kunnen zijn.

Europa-Park, het grootste attractiepark van Duitsland, bouwt momenteel aan een gigantisch waterpark met de naam Rulantica. De opening staat gepland voor 2019. Ook het Duitse Phantasialand heeft al geruime tijd plannen voor een waterparadijs.

Movie Park Germany is onderdeel van de Spaanse groep Parques Reunidos, net als onder meer Attractiepark Slagharen en Bobbejaanland.

Meer Movie Park Germany
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be