Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Efteling brengt muziek van Symbolica uit op cd

19-01-2018, 13.32 uurBeeld: Rick Sleenhoff

De muziek van de nieuwe Efteling-attractie Symbolica is eindelijk verkrijgbaar op cd. Vanaf vandaag ligt de dubbel-cd 'Betoverende Efteling Melodieën' in de souvenirwinkels van het attractiepark. Daarop staan 33 verschillende nummers, waaronder een twaalf minuten durende mix van de Symbolica-soundtrack.

De cd's zijn verdeeld over de vijf rijken van de Efteling: Marerijk (Droomvlucht, Sprookjesbos, Anton Pieckplein, Villa Volta, Diorama en Raveleijn), Anderrijk (PandaDroom, Piraña, Spookslot en Fata Morgana), Reizenrijk (Carnaval Festival, Gondoletta en Vogel Rok), Ruigrijk (De Vliegende Hollander, Joris en de Draak en Baron 1898) en Fantasierijk (Polles Keuken, Pardoes Promenade, Symbolica en Aquanura).

Ook de nieuwe parkmuziek staat op de cd, net als twee bonustracks: 'Dromen vol wonderen' van Klaas Vaak en het jubileumlied 'Efteling 65 jaar'. De cd kost 18 euro.

Meer Efteling
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be