Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Kermis

Video: bizar ongeluk met wildwaterbaan op de kermis

20-01-2018, 21.12 uur

Bij een absurd ongeval met een wildwaterbaan is een 31-jarige vrouw gewond geraakt. Haar 6-jarige dochter kwam met de schrik vrij. De twee zaten in een bootje van de waterattractie Rapidos op de winterkermis in de Spaanse stad Alicante.

Tijdens het omhoog takelen van het bootje ging het mis, melden regionale media. Op videobeelden is te zien hoe het vlot plotseling weer naar beneden glijdt en omkiept. De twee passagiers vallen daardoor uit het bootje.

Het incident vond afgelopen weekend plaats. Vervolgens is de attractie tijdelijk gesloten voor onderzoek. Naar verluidt was de rubberen band van het betreffende bootje lek. Inmiddels is de waterbaan weer open. De eigenaar benadrukt dat de attractie vijftien jaar zonder problemen gedraaid heeft.



Meer kermis
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be