Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Afbraak van Efteling-achtbaan Python voltooid

20-01-2018, 20.16 uurBeeld: @plaetjesmakers

De Efteling is klaar met het ontmantelen van de Python. Op dit moment staan alleen het station, de eerste bocht, de liftheuvel en de eerste afdaling van de iconische rollercoaster nog overeind. Daar worden de nieuwe baandelen binnenkort op aangesloten.

Efteling-bezoekers hebben de afgelopen weken kunnen zien hoe de rest van de attractie - inclusief de beroemde loopings en kurkentrekkers - is gesloopt. De baandelen zijn ter plekke in stukken geknipt en afgevoerd in containers.

Het opbouwen van de nieuwe baan gaat naar verwachting zeven tot acht weken duren. Daarna is er twee weken uitgetrokken voor testritjes, zodat de nieuwe Python eind maart open kan. Het baanverloop verandert niet. Wel wordt het fotohuisje bij de uitgang verplaatst.







Meer Efteling
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be