Welkom!

Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.

Help ons door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
Deze hinderlijke boodschap zal dan verdwijnen. Bedankt!
Disneyland Paris

Experiment: FastPass bij Crush's Coaster in Disneyland Paris

18-01-2018, 14:10 uur | ReactiesFoto: @ED92live

Bezoekers van Disneyland Paris hoeven de komende tijd niet lang meer te wachten voor de achtbaan Crush's Coaster. De populaire attractie in het Walt Disney Studios Park is voorzien van een FastPass-rij.

Bezoekers kunnen bij een kaartautomaat een gratis FastPass halen waarmee ze op een later tijdstip terug mogen komen. Ze hoeven dan niet meer lang in de rij te staan. Het gaat om een tijdelijk experiment, meldt fansite ED92.

ZIE OOK: Crush's Coaster in Disneyland Paris krijgt opknapbeurt

De automaten horen eigenlijk bij de naastgelegen attractie Les Tapis Volants - Flying Carpets Over Agrabah. Ze worden tijdelijk gebruikt voor Crush's Coaster. De single riders-rij - links van de reguliere ingang - fungeert momenteel als FastPass-rij.

Crush's Coaster is een overdekte spinning coaster met Finding Nemo-thema. Vanwege de lage capaciteit staan er vrijwel dagelijks extreem lange rijen. Vanaf april is de attractie enkele maanden gesloten voor een renovatie.

Afgelopen zomer vond er al een proef plaats met een FastPass-rij bij spookhuis Phantom Manor.ZIE OOK: Disneyland Paris test FastPass bij spookhuis Phantom Manor

Reacties
Bijdrage