Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Disneyland Paris

Experiment: FastPass bij Crush's Coaster in Disneyland Paris

18-01-2018, 14.10 uurBeeld: @ED92live

Bezoekers van Disneyland Paris hoeven de komende tijd niet lang meer te wachten voor de achtbaan Crush's Coaster. De populaire attractie in het Walt Disney Studios Park is voorzien van een FastPass-rij.

Bezoekers kunnen bij een kaartautomaat een gratis FastPass halen waarmee ze op een later tijdstip terug mogen komen. Ze hoeven dan niet meer lang in de rij te staan. Het gaat om een tijdelijk experiment, meldt fansite ED92.

De automaten horen eigenlijk bij de naastgelegen attractie Les Tapis Volants - Flying Carpets Over Agrabah. Ze worden tijdelijk gebruikt voor Crush's Coaster. De single riders-rij - links van de reguliere ingang - fungeert momenteel als FastPass-rij.

Crush's Coaster is een overdekte spinning coaster met Finding Nemo-thema. Vanwege de lage capaciteit staan er vrijwel dagelijks extreem lange rijen. Vanaf april is de attractie enkele maanden gesloten voor een renovatie.

Afgelopen zomer vond er al een proef plaats met een FastPass-rij bij spookhuis Phantom Manor.



Meer Disneyland Paris
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be