Welkom!

Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.

Help ons door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
Deze hinderlijke boodschap zal dan verdwijnen. Bedankt!
Efteling

Efteling adviseert: 'Attracties gesloten, kom op een andere dag'

18-01-2018, 11:47 uur | ReactiesFoto: Gelbrich Terpstra, Aukske Kluijtmans

De Efteling raadt bezoekers aan om op een andere dag langs te komen. In verband met de zware storm zijn de meeste attracties in het park momenteel dicht. "Iedereen is welkom, maar om teleurstellingen te voorkomen geven we dit advies", vertelt een woordvoerster aan Looopings.

Het KNMI heeft code rood afgegeven vanwege zeer zware windstoten. Op dit moment is slechts een handjevol attracties geopend, waaronder Symbolica, PandaDroom, Carnaval Festival, Vogel Rok, Fata Morgana en Droomvlucht. De rest van het park is afgesloten, inclusief alle buitenachtbanen en het Sprookjesbos.

ZIE OOK: Bob in de Efteling blijft voorlopig gesloten

"We ontvangen bezoekers vandaag in het Efteling Theater", zegt de voorlichtster. "Daar vertellen we hen de stand van zaken. Iedereen krijgt de mogelijkheid om zijn of haar toegangskaartje op een andere dag te gebruiken."

In het attractiepark vonden nog geen grote incidenten plaats, aldus de zegsvrouw. Er zijn wel wat bomen omgewaaid en takken afgebroken. Het attractiepark had al wat maatregelen genomen. "Parasols en borden zijn naar binnen gehaald."

ZIE OOK: Efteling-fakir vliegt weer na ruim vier maanden

Reacties
Bijdrage