Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
BillyBird Park Hemelrijk

Brabants pretpark toont ontwerp van nieuwe attractie

17-01-2018, 20.05 uur

Het Brabantse pretpark BillyBird Park Hemelrijk opent komend voorjaar een nieuwe attractie met de naam De Ballenfabriek. Speciaal voor kinderen komt er een overdekt speelparadijs met ballenkanonnen, klimelementen, springnetten, een glijbaan en een ballendouche.

Het gebouw van twee verdiepingen wordt gedecoreerd als een fabriek. "De attractie is zo ontworpen dat kinderen samen met ouders op ontdekkingstocht kunnen gaan", laat het park weten. Voor het ontwerp is de firma AmusementProf ingeschakeld.

Alle ruimtes in de 'fabriek' krijgen een eigen thema. "Zo wordt er bijvoorbeeld een machinekamer vol leidingen, afsluiters en meters gerealiseerd", zegt ontwerper Paul Derks. "Overal zullen ballen te vinden zijn. Deze worden continu rondgepompt, zodat ermee geschoten en gespeeld kan worden."

Meer BillyBird Park Hemelrijk
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be