Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Kermis

Oud-directeur Efteling stopt als adviseur Tilburgse kermis

17-01-2018, 14.14 uur

Bart de Boer, de voormalig directeur van de Efteling, stopt als adviseur van de Tilburgse kermis. De afgelopen jaren was hij actief om de grootste kermis van de Benelux populairder en beter te maken, nadat de bezoekersaantallen en inkomsten terugliepen.

"We hebben een plan gemaakt om de kermis dynamischer te maken, met een betere uitstraling en meer randactiviteiten", vertelt De Boer aan Looopings. "De kwaliteit is de afgelopen jaren al toegenomen, maar er is nog een lange weg te gaan. Er moeten ook leuke dingen in de stad gebeuren voor mensen die zich normaal gesproken niet op een kermisterrein vertonen."

De Boer wordt binnen de Kermis Werkgroep Stakeholders opgevolgd door Marc Meeuwis, ook directeur Citymarketing Tilburg. "Een goede stap", zegt De Boer. "Er kan nu een team op het project gezet worden dat het hele jaar met de kermis bezig is."

Meeuwis zegt blij te zijn met de nieuwe uitdaging. Kermiswethouder Erik de Ridder: "Door de kermis te vernieuwen en te verbreden blijft het één van de dragers van het imago van de gemeente Tilburg."

Meer kermis
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be