Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Bellewaerde Park

Belgisch pretpark Bellewaerde toont maquette van overdekt waterpark

19-01-2018, 12.46 uur

Het Belgische pretpark Bellewaerde is begonnen met de werkzaamheden voor een groot overdekt waterpark. Vandaag worden ontwerpen én een maquette van het 17 miljoen euro kostende project getoond. De opening van zwemparadijs Bellewaerde Aquapark vindt plaats in het voorjaar van 2019.

Op de maquette zijn onder meer een lazy river, een speelgebied voor kinderen, een peuterbad en verschillende waterspeeltoestellen te zien. Het park spreekt over "een oase van groen".

Kinderen kunnen straks op ontdekking gaan in en op twee interactieve expeditieboten. De lazy river bevat onder andere een grot, een klimmuur en verschillende watereffecten. In Bellewaerde Aquapark is het voortdurend 34 graden. Op zomerse dagen kunnen bezoekers gebruikmaken van een ligweide.

Het pretpark wil nog niet onthullen wat voor waterglijbanen er precies komen. "Diverse leveranciers zijn nog druk in de weer om unieke en op maat gemaakte waterglijbanen te presenteren", luidt de uitleg. Bellewaerde kiest in ieder geval wel voor een systeem met banden, die met een lift omhoog worden gebracht.









Meer Bellewaerde Park
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be