Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Escape rooms

Plannen voor escape room in Paleis Soestdijk

16-01-2018, 13.29 uur

Ontsnappen uit het oude paleis van prinses Juliana en prins Bernhard? Dat is binnenkort wellicht mogelijk. De nieuwe eigenaar van Paleis Soestdijk heeft plannen voor de bouw van een heuse escape room.

"We willen het allemaal heel graag, maar het is nog niet definitief", vertelt een woordvoerster van MeyerBergman Erfgoed aan het AD. Het bedrijf is sinds eind vorig jaar de eigenaar van het oude paleis, dat getransformeerd moet worden tot een innovatie- en cultuurcentrum met een hotel.

Er wordt gesproken met een externe partij om een escape room te realiseren. De voorlichtster wil niet kwijt om welke partij het gaat.

Paleis Soestdijk in het Utrechtse Baarn stamt uit de zeventiende eeuw. Het was vanaf 1937 de residentie van prinses en later koningin Juliana en prins Bernhard, tot hun dood in 2004.

Meer escape rooms
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings op Twitter
Looopings verscheen eerder op o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad Hart van Nederland Editie NL ANP BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be