Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Dit zijn de nieuwe treinen van de Python

10-10-2011, 08.33 uur

We zijn nog lang niet van de Python in de Efteling af. Bij achtbaanfabrikant Vekoma wordt op dit moment gebouwd aan nieuwe treinen voor de bekendste achtbaan van de Benelux.

Voor de kenner: het gaat om treinen van het type MK-1212, nagenoeg identiek aan die op de foto hierboven. Ze worden gecustomized met onder meer gouden Python-logootjes. De huidige treinen van de omstreden fabrikant KumbaK vallen van ellende uit elkaar. Meerdere belangrijke onderdelen ervan zijn volledig versleten.

Op 14 november beginnen de onderhoudswerkzaamheden aan de Python. De nieuwe treinen moeten uiterlijk op 24 december gaan rijden.

Meer Efteling
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be