Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Efteling-fans kunnen stukje Python kopen

11-01-2018, 12.21 uur

Fans van de Efteling kunnen binnenkort een stukje van de oude Python in huis halen. In het attractiepark worden vanaf eind maart onderdelen van de bekende achtbaan verkocht. Dat heeft de Efteling zojuist bekendgemaakt.

De rollercoaster uit 1981 wordt de komende weken gesloopt en opnieuw opgebouwd. "Van de kolommen waar de oude baan op rust, worden de moeren bewaard", aldus de Efteling. "Hiervan zal een bijzonder Python-aandenken worden gemaakt."

Liefhebbers moeten er wel snel bij zijn. Het aandenken krijgt een beperkte oplage van vijfhonderd stuks, laat de Efteling weten. De heropening van de de achtbaan met twee loopings en twee kurkentrekkers staat gepland voor zaterdag 31 maart.

Meer Efteling
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings op Twitter
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be