Europa-Park

Europa-Park krijgt Moulin Rouge-achtbaan

10-01-2018, 13:27 uur | Reacties

Europa-Park krijgt een achtbaan met een ondeugend thema. Het Duitse attractiepark opent komend seizoen een overdekte rollercoaster in de stijl van de Parijse nachtclub Moulin Rouge, bekend om sexy cancandanseressen. De naam wordt 'Eurosat - CanCan Coaster'.

In het pretpark komt een replica te staan van de gevel van het legendarische Franse variététheater. Europa-Park-directeur Michael Mack heeft daarvoor een overeenkomst gesloten met Jean-Jacques Clerico, manager van de Moulin Rouge. Wie in de achtbaan stapt, maakt een "spectaculaire nachtvlucht over Parijs".


ZIE OOK: Europa-Park presenteert plannen voor achtbaan Eurosat

De attractie vervangt de achtbaan Eurosat uit 1989, die deze winter gesloopt wordt. Net als de oorspronkelijke baan wordt de nieuwe coaster gebouwd in een zilverkleurige bol. De lay-out blijft ongeveer gelijk. Wel komen er straks twee stations, waarvan één voor ritjes met een virtualreality-bril. Fabrikant Mack Rides introduceert ook nieuwe treinen.

Het zomerseizoen van Europa-Park begint op 24 maart. De openingsdatum van de CanCan Coaster is nog niet bekend.ZIE OOK: Europa-Park gaat achtbaan helemaal opnieuw bouwen

Reacties