Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Europa-Park

Europa-Park krijgt Moulin Rouge-achtbaan

10-01-2018, 13.27 uur

Europa-Park krijgt een achtbaan met een ondeugend thema. Het Duitse attractiepark opent komend seizoen een overdekte rollercoaster in de stijl van de Parijse nachtclub Moulin Rouge, bekend om sexy cancandanseressen. De naam wordt 'Eurosat - CanCan Coaster'.

In het pretpark komt een replica te staan van de gevel van het legendarische Franse variététheater. Europa-Park-directeur Michael Mack heeft daarvoor een overeenkomst gesloten met Jean-Jacques Clerico, manager van de Moulin Rouge. Wie in de achtbaan stapt, maakt een "spectaculaire nachtvlucht over Parijs".

De attractie vervangt de achtbaan Eurosat uit 1989, die deze winter gesloopt wordt. Net als de oorspronkelijke baan wordt de nieuwe coaster gebouwd in een zilverkleurige bol. De lay-out blijft ongeveer gelijk. Wel komen er straks twee stations, waarvan één voor ritjes met een virtualreality-bril. Fabrikant Mack Rides introduceert ook nieuwe treinen.

Het zomerseizoen van Europa-Park begint op 24 maart. De openingsdatum van de CanCan Coaster is nog niet bekend.Meer Europa-Park
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings op Twitter
Looopings verscheen eerder op o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be