Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Plopsaland Resort Belgium

Plopsaland opent grote nieuwe attractie in 2020

09-01-2018, 23.51 uur

2020 wordt een belangrijk jaar voor de pretparkwereld. Naast de Efteling opent ook Plopsaland De Panne een grote nieuwe attractie. Dat heeft directeur Steve Van den Kerkhof onthuld in een interview. In 2020 bestaat het Vlaamse pretpark twintig jaar.

"Voor onze twintigste verjaardag in 2020 plannen we dan opnieuw iets groots en leuks", belooft Van den Kerkhof in gesprek met HLN. Hij wil niet zeggen wat voor attractie hij op het oog heeft. Wel vertelde de directeur eerder dat de darkride Het Bos van Plop aan vervanging toe is.

Deze winter wordt de hangende achtbaan De Vleermuis afgebroken. Er komt een picknickweide voor in de plaats. Waarschijnlijk start later dit jaar de bouw van een groot Plopsa-hotel. Er zijn ook plannen voor een vakantiepark.

Eigenlijk zou deze winter de waterattractie De Boomstammetjes vernieuwd worden. De ingrijpende renovatie blijkt echter uitgesteld te zijn tot volgend jaar. Volgens Van den Kerkhof is nog niet besloten welk thema de waterattractie uit 1989 krijgt.

Meer Plopsaland Resort Belgium
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be