Plopsaland De Panne

Plopsaland opent grote nieuwe attractie in 2020

09-01-2018, 23:51 uur | Reacties

2020 wordt een belangrijk jaar voor de pretparkwereld. Naast de Efteling en Walibi Holland opent ook Plopsaland De Panne een grote nieuwe attractie. Dat heeft directeur Steve Van den Kerkhof onthuld in een interview. In 2020 bestaat het Vlaamse pretpark twintig jaar.

"Voor onze twintigste verjaardag in 2020 plannen we dan opnieuw iets groots en leuks", belooft Van den Kerkhof in gesprek met HLN. Hij wil niet zeggen wat voor attractie hij op het oog heeft. Wel vertelde de directeur eerder dat de darkride Het Bos van Plop aan vervanging toe is.

ZIE OOK: Efteling: 'Nieuwe attractie in 2020'

Deze winter wordt de hangende achtbaan De Vleermuis afgebroken. Er komt een picknickweide voor in de plaats. Waarschijnlijk start later dit jaar de bouw van een groot Plopsa-hotel. Er zijn ook plannen voor een vakantiepark.

Eigenlijk zou deze winter de waterattractie De Boomstammetjes vernieuwd worden. De ingrijpende renovatie blijkt echter uitgesteld te zijn tot volgend jaar. Volgens Van den Kerkhof is nog niet besloten welk thema de waterattractie uit 1989 krijgt.

ZIE OOK: Opening van nieuwe achtbaan Walibi Holland jaar uitgesteld

Reacties