Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Heide Park Resort

Peppa Pig verovert de pretparkwereld

08-01-2018, 23.21 uur

Steeds meer Europese attractieparken omarmen de populaire kinderserie Peppa Pig. Na Paultons Park in Groot-Brittannië en Gardaland in Italië krijgt ook het Duitse Heide Park dit jaar een themagebied met Peppa Pig-attracties. Dat heeft het pretpark bekendgemaakt.

Er komen verschillende attracties voor kinderen, waaronder een boottochtje en een treinritje. Bezoekers kunnen ook een kijkje nemen in het huis van Peppa, waar educatieve en interactieve spelletjes te vinden zijn. Verder zijn er meet-and-greets met de personages uit de serie.

De kindermolen Koggenfahrt moet het veld ruimen voor de uitbreiding. Wie geen genoeg kan krijgen van het varkentje, kan straks overnachten in een speciale Peppa Pig-themakamer in het Heide Park Adventure Hotel.

Heide Park en Gardaland zijn onderdeel van Merlin Entertainments. De Britse groep sloot onlangs een overeenkomst met producent Entertainment One om over de hele wereld Peppa Pig-attracties te mogen bouwen, met uitzondering van Groot-Brittannië.

Meer Heide Park Resort
Looopings verscheen eerder op o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad Hart van Nederland Editie NL ANP BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be