Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Disneyland Paris

Foto's: rondvaartboot Disneyland Paris in erbarmelijke staat

08-01-2018, 20.46 uurBeeld: @ED92live

Een rondvaartboot in Disneyland Paris blijkt er vreselijk slecht aan toe te zijn. Bezoekers hebben vanmiddag een glimp op kunnen vangen van de Mark Twain, één van de schepen van rondvaartattractie Thunder Mesa Riverboat Landing. De klassieke raderboot wordt al jaren niet meer gebruikt.

Vandaag kwam de Mark Twain plotseling weer tevoorschijn op het meer bij mijntrein Big Thunder Mountain. Het schip lijkt rijp voor de sloop. Delen van de krakkemikkige constructie zijn zelfs afgedekt met doeken om de erbarmelijke staat te verbergen, blijkt uit foto's van fansite ED92.

Thunder Mesa Riverboat Landing is de komende weken gesloten voor werkzaamheden. Het is niet duidelijk wat Disneyland van plan is met de Mark Twain. De vervallen boot lijkt compleet verloren. De afgelopen jaren voer alleen de andere boot - Molly Brown - nog over de Rivers of the Far West in themagebied Frontierland.





Meer Disneyland Paris
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be