Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Plopsa Resort Belgian Coast

Gehandicapten gaan 20 procent meer betalen voor Plopsaland

09-01-2018, 09.59 uur

Bezoekers met een handicap gaan fors meer betalen voor een dagje Plopsaland De Panne. De prijs van een entreekaartje voor personen met een beperking stijgt dit jaar van 25,99 euro naar 31,50 euro. Dat is een toename van meer dan 20 procent.

Plopsaland De Panne opent in 2018 geen grote nieuwe attractie. Wel wordt er een attractie weggehaald: de hangende familieachtbaan De Vleermuis was afgelopen zondag voor het laatst geopend. Het Vlaamse pretpark gaat op zondag 1 april weer open.

Reguliere entreebewijzen gaan 36,50 euro kosten, een halve euro meer dan in 2017. Toen bedroeg de toegangsprijs nog 35,99 euro. Een ticket voor zwemparadijs Plopsaqua De Panne (19,99 euro) wordt niet duurder.

Meer Plopsa Resort Belgian Coast
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be