Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Disneyland Paris

Hilarische video van chagrijnige vader in Disneyland Paris gaat viral

04-01-2018, 20.07 uur

Een cynische Britse vader krijgt de lachers op zijn hand met een hilarisch filmpje uit Disneyland Paris. In de video is te zien hoe Mark Hoyle moedeloos door een regenachtig Disneyland slentert. Zijn dolenthousiaste vrouw kan haar geluk ondertussen niet op.

"In de winter naar Disneyland Paris gaan, echt een goed idee", verzucht Hoyle terwijl hij in de regen voor de ingang staat. "Ik snap wel waarom mensen liever naar Florida gaan." Via Facebook is de video inmiddels ruim twee miljoen keer bekeken.

Het beroemde kasteel van Doornroosje maakt weinig indruk op de chagrijnige vader. "Is dit alles? Je gaat er gewoon in en uit? Nee, er moet meer zijn... Het is gewoon een souvenirwinkel?!" Ook een meet-and-greet met het konijn uit Alice in Wonderland is niet aan hem besteed. "Waarom staan mensen in de rij om een dikke rat te zien?"

Wachten
Vervolgens klaagt Hoyle dat hij drie uur moet wachten tot hij zijn FastPass voor Buzz Lightyear Laser Blast kan gebruiken. "Wat is er snel aan als ik drie uur moet wachten?"

Toch is het dagje Disneyland niet alleen maar kommer en kwel. "Onverwachts genieten", oordeelt de lachwekkende Brit als hij een restaurant tegenkomt waar friet met kebab wordt verkocht. Ook de Disney-prinsessen kunnen hem wel bekoren. "Ben je klaar om je nieuwe moeder te ontmoeten?", vraagt Hoyle aan zijn zoontje bij een meet-and-greet.



Meer Disneyland Paris
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be