Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Disneyland Paris

Onbeperkt frisdrank tappen in Disneyland Paris

03-01-2018, 14.46 uur

Bezoekers van Disneyland Paris kunnen sinds kort onbeperkt frisdrank tappen. In burgerrestaurant Five Guys, gelegen in uitgaansgebied Disney Village, staat een automaat met tientallen frisdranksmaken. Franse wetgeving verbiedt 'refills', maar daar heeft het restaurant nu wat op gevonden.

"We zouden je graag onze verschillende smaken laten proeven, maar de nieuwe wet verbiedt gratis bijschenken", staat op een bordje bij de automaat. "Laat het ons weten als je een nieuwe beker wil, die geven we graag." Bekers van Five Guys zijn uitgerust met een code, waardoor ze slechts één keer gebruikt kunnen worden in de automaat.

In Frankrijk is het sinds begin 2017 verboden om ongelimiteerd frisdrank met suiker aan te bieden voor een vaste prijs. Doel van de maatregel is het tegengaan van overgewicht.

Meer Disneyland Paris
Looopings verscheen eerder op o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad Hart van Nederland Editie NL ANP BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be