Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Attractiepark Toverland

Toverland verrast geliefden met rozen en vrijkaartjes

15-01-2018, 13.30 uur

Toverland zet op Valentijnsdag geliefden in het zonnetje. Op 14 februari rijden medewerkers van het Limburgse attractiepark door binnen- en buitenland om mensen te verrassen met rozen én vrijkaartjes. Dat heeft Toverland bekendgemaakt.

Vanaf vandaag kan iedereen een geliefde opgeven bij de Liefdesbomen in het park, of via een speciale actiepagina op de Toverland-site.

"We willen de mooiste liefdesverhalen samenbrengen", vertelt een woordvoerster. "Onze zogeheten Rozen Service is bijvoorbeeld bedoeld voor een geheime liefde, een beste vriend, een uit het oog verloren familielid of een speciale collega."

Meer Attractiepark Toverland
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be