Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Attractiepark Toverland

Oud-directielid Efteling aan de slag voor Toverland

04-01-2018, 12.59 uur

Toverland krijgt een nieuwe commercieel directrice. Vanaf maandag 12 maart maakt Carin van Berkel (53) onderdeel uit van het directieteam van het Limburgse attractiepark. Ze was eerder commercieel directrice van de Efteling. Ook werkte ze als marketingdirectrice voor Holland Casino.

In 2009 en 2010 was Van Berkel onderdeel van de raad van bestuur van de Efteling. Eind 2010 werd ze ontslagen, officieel omdat haar profiel niet voldoende aansloot bij een nieuwe strategie van het Brabantse sprookjespark. De afgelopen jaren was ze werkzaam bij de ANWB als 'manager vrije tijd'.

"Met de komst van Carin van Berkel is het directieteam weer compleet", laat Toverland weten. Het afgelopen jaar had het pretpark geen commercieel directeur. Van Berkels voorganger Pieter Huijsmans moest eind 2016 vertrekken. In oktober vorig jaar kwam een vacature voor de functie online.

Van Berkel gaat leiding geven aan de afdelingen marketing en sales. In die hoedanigheid is ze onder meer verantwoordelijk voor de bezoekersaantallen en de omzet.

Toverland-eigenaar Jean Gelissen en algemeen directrice Caroline Kortooms hadden Van Berkel naar eigen zeggen "hoog op het verlanglijstje staan". "Ze kent de branche als geen ander en beschikt bovenal over de voor ons cruciale eigenschappen moed, daadkracht, doorzettingsvermogen en inspirerend leiderschap", zegt Kortooms.

De rest van de Toverland-directie bestaat uit technisch directeur Paul Oomen en operationeel directeur Benny Steijvers.

Meer Attractiepark Toverland
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be