Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
DierenPark Amersfoort

DierenPark Amersfoort op zoek naar kerstbomen

02-01-2018, 14.57 uur

DierenPark Amersfoort doet een oproep aan Nederlanders die hun kerstboom kwijt willen. Op zondag 7 januari kan iedereen een onbehandelde kerstboom inleveren bij de dierentuin, zodat dieren ermee kunnen spelen.

Bij het achterlaten mag de bezoeker zelf kiezen aan welke diersoort de boom gegeven moet worden. "Men kan kiezen uit olifanten, kamelen, Japanse makaken en tijgers", vertelt dierenverzorger Willem Verdonck. "En de gast kan ook langskomen om te zien hoe de dieren de bomen in ontvangst nemen."

De Amersfoortse dierentuin biedt de kerstbomen aan als speelmateriaal. Verdonck: "De dieren spelen ermee of gebruiken de bomen om hun nagels aan te slijpen. Uiteraard controleren de verzorgers alle bomen voordat de dieren er hun klauwen in kunnen zetten."

Als bedankje krijgen de bezoekers op de dag van de inzameling per ingeleverde kerstboom 5 euro korting op een regulier entreebewijs van DierenPark Amersfoort.

Meer DierenPark Amersfoort
Looopings verscheen eerder op o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad Hart van Nederland Editie NL ANP BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be