Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Woburn Safari Park

Dertien apen dood door brand in dierentuin

02-01-2018, 14.43 uur | Reacties

Bij een brand in een Engels dierenpark zijn dertien apen overleden. Het vuur ontstond afgelopen nacht in het verblijf van de huzaarapen in Woburn Safari Park, gelegen in het plaatsje Ridgmont. Geen van de apen kon gered worden.

Dat laat de dierentuin weten in een verklaring. Voor zover bekend zijn alle andere dieren ongedeerd. De oorzaak van de brand is nog niet bekend. Voorlopig blijft het gebied rond het verblijf gesloten voor onderzoek.

Het is de tweede brand in een Brits dierenpark in korte tijd. Twee weken geleden brak er nog een grote brand uit in de dierentuin van Londen. Vijf dieren - een aardvarken en vier stokstaartjes - kwamen om het leven.

Meer nieuws
Reacties
Vanwege Europese regelgeving verschijnt het reactieveld alleen wanneer Facebook-gebruikers ingelogd zijn in hun browser en in hun account toestemming hebben gegeven voor het gebruik van plug-ins. Als niet aan die voorwaarden is voldaan, zijn er geen reacties zichtbaar.
Looopings verscheen eerder op o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad Hart van Nederland Editie NL ANP BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be