Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Captain Jack

Oud-directeur Bobbejaanland waagt nieuwe poging met eigen pretpark

01-01-2018, 14.09 uur

Jack Schoepen, de voormalig directeur van Bobbejaanland, gaat opnieuw proberen om een nieuw pretpark te bouwen. De afgelopen jaren was de zoon van Bobbejaanland-oprichter Bobbejaan Schoepen druk bezig met plannen voor een overdekt attractiepark in het Belgische Mol. De trekpleister zou Captain Jack gaan heten.

In juni 2017 bleek dat het plan niet doorgaat. Maar Schoepen geeft niet op. Hij heeft inmiddels twee andere mogelijke plekken in gedachten, vertelt hij in een interview met Gazet van Antwerpen.

"Ik heb momenteel twee zeer goede locaties op het oog, waarover volop gesprekken lopen", aldus de initiatiefnemer. "Eén in Wallonië en één in de provincie Antwerpen." Schoepen wil niet zeggen waar precies. "Daar is het nu nog te voorbarig voor." Een andere mogelijkheid is om het concept te verkopen aan het buitenland.

Captain Jack moet een overdekt themapark worden met attracties die in het teken staan van de luchtvaart. De bouw zou zo'n 18 miljoen euro kosten. Schoepen: "Dit is echt iets dat je normaal alleen in Amerika vindt."

Meer Captain Jack
Looopings verscheen eerder op o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad Hart van Nederland Editie NL ANP BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be