Captain Jack

Oud-directeur Bobbejaanland waagt nieuwe poging met eigen pretpark

01-01-2018, 14:09 uur | Reacties

Jack Schoepen, de voormalig directeur van Bobbejaanland, gaat opnieuw proberen om een nieuw pretpark te bouwen. De afgelopen jaren was de zoon van Bobbejaanland-oprichter Bobbejaan Schoepen druk bezig met plannen voor een overdekt attractiepark in het Belgische Mol. De trekpleister zou Captain Jack gaan heten.

In juni 2017 bleek dat het plan niet doorgaat. Maar Schoepen geeft niet op. Hij heeft inmiddels twee andere mogelijke plekken in gedachten, vertelt hij in een interview met Gazet van Antwerpen.


ZIE OOK: Plannen voor nieuw Belgisch pretpark gesneuveld

"Ik heb momenteel twee zeer goede locaties op het oog, waarover volop gesprekken lopen", aldus de initiatiefnemer. "Eén in Wallonië en één in de provincie Antwerpen." Schoepen wil niet zeggen waar precies. "Daar is het nu nog te voorbarig voor." Een andere mogelijkheid is om het concept te verkopen aan het buitenland.

Captain Jack moet een overdekt themapark worden met attracties die in het teken staan van de luchtvaart. De bouw zou zo'n 18 miljoen euro kosten. Schoepen: "Dit is echt iets dat je normaal alleen in Amerika vindt."

ZIE OOK: 'Nieuw Belgisch pretpark opent in 2018'

Reacties