Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Efteling-attractie PandaDroom blijft nog jaren open

04-01-2018, 18.48 uur

4D-bioscoop PandaDroom in de Efteling blijft nog minstens drie jaar geopend. Daarover heeft het attractiepark een akkoord bereikt met het Wereld Natuur Fonds (WNF). Het vorige contract liep eind 2017 af.

"We gaan de komende drie jaar door met onze samenwerking", laat een woordvoerster van het WNF aan Looopings weten. "Het contract is verlengd tot eind 2020." PandaDroom opende in 2002, nu zestien jaar geleden.

In 2014 beloofde de Efteling dat de achterhaalde attractie binnen enkele jaren een opknapbeurt zou krijgen, met een nieuwe 3D-film. "De techniek is verouderd", gaf Efteling-directeur Fons Jurgens destijds toe. "Dat kan beter."

De aangekondigde renovatie is echter nooit doorgegaan. Het plan belandde in de ijskast. "Er zijn op dit moment geen plannen voor een nieuwe film", aldus de WNF-voorlichtster.

Meer Efteling
Looopings verscheen eerder op o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad Hart van Nederland Editie NL ANP BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be