Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Bob in de Efteling blijft voorlopig gesloten

12-01-2018, 15.11 uur

De Bob in de Efteling gaat de komende tijd niet meer open. Dat laat een woordvoerster van het attractiepark weten aan Looopings. De bekende bobsleebaan uit 1985 staat al sinds 14 november stil vanwege technische problemen.

"De Bob heeft de laatste maanden te kampen met veel storingen", zegt de voorlichtster. "Daarom hebben we besloten de attractie nu definitief voor wat langere tijd te sluiten, zodat we de tijd hebben om te zoeken naar een structurele oplossing."

De 33 jaar oude attractie wordt dus niet gesloopt. "De Bob gaat in het voorjaar weer open", belooft het pretpark. Als openingsdatum wordt voorlopig zondag 1 april genoemd. "We willen er graag de tijd voor nemen. Het is een oudere en unieke attractie, waarvoor geen standaardoplossingen zijn."

Op dit moment zijn ook de Python, De Vliegende Hollander en de Piraña gesloten vanwege werkzaamheden. De entreeprijs van de Efteling stijgt volgende maand naar 38 euro.

Meer Efteling
Looopings verscheen eerder op o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad Hart van Nederland Editie NL ANP BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be