Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Video: jochie in tranen door Efteling-zangeres

30-12-2017, 08.59 uurBeeld: Eric Rovers

Een zangeres in de Efteling heeft vrijdag een diepe indruk achtergelaten op een jonge bezoeker. Bij een optreden van het muzikale duo d'Ouwe Liefde raakte het jochie zichtbaar geëmotioneerd. Toen het nummer I Will Always Love You werd gestart, kon de knul zijn tranen niet bedwingen.

Er biggelden tranen van geluk over zijn wangen. Zangeres Lois van de Ven ging nog even speciaal voor de kleine man door de knieën. Familieleden van het ontroerde jongetje keken ondertussen glimlachend toe. Een Efteling-fan filmde het tafereel.

Entertainmentact d'Ouwe Liefde is tijdens de Winter Efteling te zien op het plein voor schommelschip de Halve Maen. Bij slecht weer verhuist het duo naar het overdekte horecacomplex Station de Oost.



Meer Efteling
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be