Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Nieuws

Man overleeft ongeluk met attractie: 'Alle botten in mijn lijf gebroken'

29-12-2017, 13.51 uur

Bjorn Dragt uit Dedemsvaart heeft een rotjaar achter de rug. De man raakte in juli zwaargewond bij een ongeluk met een bungeejump-attractie in Overijssel. Hij viel ruim tien meter naar beneden toen een kabel knapte.

"Ik heb zo'n beetje alle botten in mijn lijf gebroken", vertelt Dragt voor de camera van Hart van Nederland. Toch overleefde hij de enorme smak. "Die wil van mij is zo groot. Wat er ook gebeurt, ik kom ermee weg." Zijn fysiotherapeut was stomverbaasd toen bleek dat hij na acht weken alweer kon lopen.

In 2008 wist hij ook al een zwaar auto-ongeluk te overleven. Dragt blijft optimistisch. Hij kan nog steeds lachen. "Dat heeft mij er doorheen gesleept." Inmiddels gaat het een stuk beter met hem. Het hele interview staat online.

Meer nieuws
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be