Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Attractiepark Toverland

Spectaculaire teaservideo voor nieuwe wing coaster Toverland

28-12-2017, 12.48 uur

Toverland bereidt zich voor op de komst van een sensationele nieuwe achtbaan. In het Limburgse attractiepark opent komende zomer de veertig meter hoge wing coaster Fenix. Een epische teaservideo op YouTube geeft nieuwsgierige fans alvast een voorproefje.

De rollercoaster wordt 813 meter lang, met een topsnelheid van 95 kilometer per uur. Bijzonder is dat de karretjes naast de baan hangen. Passagiers gaan drie keer over de kop. Toverland noemt Fenix "oerdegelijk, robuust, soepel en zeer betrouwbaar".

Fenix wordt gebouwd door de gerenommeerde Zwitserse fabrikant Bolliger & Mabillard. Onlangs arriveerden de eerste onderdelen op de bouwplaats. De openingsdatum is nog niet bekend.



Meer Attractiepark Toverland
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be