Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Efteling-musicals nu volledig te zien op YouTube

26-12-2017, 22.22 uur

Op zoek naar iets om naar te kijken tijdens de feestdagen? Verschillende Efteling-musicals staan sinds gisteren volledig op YouTube. Het attractiepark heeft de videoregistraties van vier voorstellingen online gezet.

Daarvoor werd een nieuw YouTube-kanaal in het leven geroepen. Het gaat om Sprookjesboom de Musical (2009), Sprookjesboom de Musical: een gi-ga-gantisch Avontuur (2012), Klaas Vaak (2013) en Sprookjesboom de Musical: een wonderlijk muziekfeest (2014).

De laatste drie musicals in het Efteling Theater - Pinokkio (2015), De Gelaarsde Kat (2016) en Sprookjessprokkelaar de Musical (2017) - zijn nog niet op YouTube te vinden.



Meer Efteling
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be