Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Antibes Land

Grote brand verwoest attractie in Frans pretpark

24-12-2017, 09.56 uur

Een grote brand heeft een attractie in een Frans pretpark in as gelegd. Afgelopen vrijdag brak er brand uit in Antibes Land, gelegen in Zuid-Frankrijk. Daarbij ging de darkride Peter Island in vlammen op.

Het vuur ontstond rond 14.00 uur. Een half uur later was de brandweer ter plaatse. Er vielen geen gewonden. Volgens de eigenaar werd het incident veroorzaakt door een kapotte elektriciteitskabel. Tijdens de brand was het park gesloten voor publiek.

De attractie brandde volledig uit. In Peter Island konden bezoekers een ritje maken door de wereld van Peter Pan, zittend in een schip onder de rail. Het concept werd afgekeken van Peter Pan's Flight in Disneyland Paris.

Meer Antibes Land
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be