Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Attractiepark Toverland

Themahotel Toverland wordt veel groter dan gepland

23-12-2017, 08.30 uur

Het hotel dat Toverland wil gaan bouwen, wordt een stuk groter dan gepland. Tot nu toe sprak het management van het Limburgse attractiepark over een themahotel met maximaal honderd kamers. Inmiddels worden er achter de schermen plannen gemaakt voor een hotel met tweehonderd kamers.

En mogelijk blijft het daar niet bij. Op dit moment onderzoekt Toverland zelfs de mogelijkheid om op termijn duizend hotelkamers te realiseren. Dat vertelt verantwoordelijk wethouder Paul Driessen van de gemeente Horst aan de Maas in gesprek met dagblad De Limburger.

Momenteel werkt Toverland aan een nieuw entreegebied en een nieuwe themawereld met twee grote attracties. De opening vindt komende zomer plaats. Het hotel wordt waarschijnlijk de volgende stap.

Eigenaar van Toverland is miljonair Jean Gelissen, die onlangs zijn droom om een mega-attractiepark te bouwen in Zuid-Limburg in rook zag opgaan. Nu kan hij zich weer volledig focussen op Toverland.

Meer Attractiepark Toverland
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be