Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Disneyland Paris

Drie nieuwe Marvel-shows in Disneyland Paris

22-12-2017, 14.07 uur

Fans van superhelden komen volgend jaar aan hun trekken in Disneyland Paris. Vanaf 10 juni 2018 kunnen bezoekers van het Walt Disney Studios Park kijken naar drie nieuwe shows met de figuren van Marvel, tijdens het Marvel-festival Summer of Super Heroes.

De belangrijkste nieuwigheid is de grote theatershow Marvel: Super Heroes United. Marvel-karakters als Thor, Iron Man, Black Widow, Doctor Strange, Black Panther en Spider-Man zetten meerdere keren per dag Studio 2 op stelten. De voorstelling vervangt de attractie CinéMagique, die sinds afgelopen voorjaar dicht is.

"Geavanceerde speciale effecten wekken de Incredible Hulk en de angstaanjagende Thanos voor je ogen tot leven", staat in een persbericht. Er wordt ook gesproken over "spectaculaire projecties". Volgens het bijbehorende verhaal heeft slechterik Thanos een manier gevonden om de Avengers en hun bondgenoten te vernietigen.

Op het podium voor The Twilight Zone Tower of Terror wordt dagelijks meermaals een Iron-Man show opgevoerd, onder de noemer Stark Expo presents: Energy for Tomorrow! Tony Stark presenteert de laatste versie van zijn revolutionaire uitvinding, maar schurk Loki gooit roet in het eten. Black Widow, Thor en Spider-Man schieten Stark vervolgens te hulp.

Wie van een feestje houdt, kan terecht bij Guardians of the Galaxy Awesome Dance-Off. Filmhelden Star-Lord en Gamora gaan los op muziek uit de jaren zeventig en tachtig. Aan toeschouwers wordt gevraagd om de Guardians een handje te helpen. Een vergelijkbare act was eerder te zien in Disney California Adventure en Shanghai Disneyland.

Verder is Captain America aanwezig voor een meet-and-greet. Er zijn ook exclusieve Marvel-souvenirs verkrijgbaar. Het Marvel-evenement loopt tot en met 30 september 2018.

Meer Disneyland Paris
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be