Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Meer zonnepanelen in de Efteling

21-12-2017, 18.52 uurBeeld: Stefan Schulte

De Efteling is op de duurzame toer. Meerdere locaties in het attractiepark worden de komende weken voorzien van zonnepanelen. Dat bevestigt een woordvoerster aan Looopings.

Zo komen er zonnepanelen te liggen op het dak van horecacomplex Station de Oost, gelegen naast de Python. In januari worden er ook panelen geplaatst op het dak van De Vliegende Hollander, om duurzame energie op te kunnen wekken.

Sinds afgelopen zomer liggen er al achthonderd zonnepanelen bovenop de nieuwe attractie Symbolica, als onderdeel van een paleistuin. "De Efteling heeft natuur, milieu en duurzaamheid van oudsher hoog in het vaandel staan", liet men toen weten.

Meer Efteling
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings op Twitter
Looopings verscheen eerder op o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be