Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Disneyland Paris

Disneyland Paris kondigt nieuwe show aan: 'Gigantisch interactief spektakel'

21-12-2017, 14.01 uur

Disneyland Paris heeft meer details naar buiten gebracht over een nieuw festival. Van 31 maart tot en met 31 mei 2018 staat het Disneyland Park in het teken van het Festival of Pirates and Princesses. Hoogtepunt wordt de interactieve show Disney Pirate or Princess: Make your Choice, met ruim 85 artiesten.

Bezoekers kunnen tijdens de straatact zelf kiezen voor de piraten of de prinsessen. "Dit is de eerste keer ooit dat we onze gasten zo volledig onderdompelen in een buitenshow", zegt regisseur Christophe Leclercq. "Ze beslissen over hun team en ze beleven allemaal een ander verhaal, afhankelijk van de keuze die ze maken."

De piraten en prinsessen hebben hun eigen paradewagen, die vanaf beide kanten van de paraderoute tevoorschijn komen. Wat volgt is een "gigantisch interactief spektakel".

Op de prinsessenwagen staan negen Disney-karakters, waaronder Aurora, Cinderella, Belle, Rapunzel, Moana en niemand minder dan Mickey Mouse. De piraten worden vertegenwoordigd door Captain Hook, Peter Pan, Wendy, Mr. Smee en Minnie Mouse in haar piratenoutfit. Ze krijgen gezelschap van figuren uit de Disney Junior-serie Jake and the Never Land Pirates.

Speciaal voor het festival liggen er speciale prinsessen- en piratensouvenirs in de Disney-winkels. De show zal meerdere keren per dag te zien zijn. Het evenement is onderdeel van de 25e verjaardag van Disneyland Paris, die gevierd wordt tot september 2018.



Meer Disneyland Paris
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be