Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
FloriWorld

'Nieuw bloemenpretpark in Aalsmeer opent eind 2019'

20-12-2017, 18.06 uur

In Aalsmeer wordt gewerkt aan een overdekt pretpark dat helemaal in het teken staat van bloemen en planten. Eind 2019 moet FloriWorld de deuren openen. Dat hebben de initiatiefnemers bekendgemaakt.

De bedenkers willen "de wereldwijde vraag naar bloemen en planten stimuleren" door te laten zien "wat bloemen en planten kunnen betekenen in het dagelijks leven". In een persbericht wordt de attractie omschreven als "een experience center dat het groene gevoel moet aanwakkeren bij de vele internationale toeristen die de Metropoolregio Amsterdam bezoeken".

FloriWorld moet jaarlijks enkele honderdduizenden bezoekers lokken. Waarschijnlijk begint de bouw in het najaar van 2018.

Het project is een samenwerkingsverband tussen bouwconcern VolkerWessels, bloemenveiler Royal FloraHolland, promotiebureau Bloemenbureau Holland en attractieontwikkelaar Dutch Experience Group.

Meer FloriWorld
Looopings verscheen eerder op o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad Hart van Nederland Editie NL ANP BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be